Tietoja

Tervetuloa! Hienoa, että olet täällä. En yleensä pukeudu solmioon, mutta tein sen nyt, koska haluan kunnioittaa vierailuasi. Toivottavasti blog | podcast antaa sinulle paljon ja haastaa ajatuksiasi positiivisesti. Kuuntele podcast tai lue blogi. Jaa, kommentoi, seuraa somessa ja lähetä palautetta!

Minä

Olen mukana ihmiskokeessa nimeltä yrittäjyys. Se on mielenkiintoinen ympäristö, jossa jokapäiväisten taistelujen keskeltä on löydettävä rauha, jonka riskien keskeltä on ammennettava tunne turvallisuudesta ja jonka tulevaisuutta on suunniteltava samalla, kun katse ja kädet ovat kiinni tässä päivässä. Koska minulla on kunnia kokea se kaikki, miksi en jakaisi sitä kokemusta muille? Vuosien varrella olen oppinut muutaman viisauden. Minulla on oltava varaa olla väärässä. Minun on oltava valmis muuttumaan. Ja epäonnistuessa on syytä armahtaa itseä ja muita. Nämä antavat rohkeuden kirjoittaa, niin kuin kirjoitan. 

Yritys

Tämän kaiken koelaboratoriona, kokemuksien tuojana ja aiheiden lähteenä toimii yritys nimeltä Cleor Oy. Tuomme maahan ja myymme mattotuotteita rakennusteollisuuteen, kunnossapitoon, julkiselle sektorille sekä yrityksille. Lisäksi suoritamme rakennusurakoissa loppuvaiheen varustelua avaimetkäteen asennettuna.